Terciul cu miere polifloră fără gluten de la ORGRAN este un mic dejun cald și delicios. Făcut cu cereale integrale din quinoa și aromat cu miere bogată și scorțișoară, acest mic dejun nu este doar hrănitor, dar are și un gust minunat. Perfect pentru diminețile în care te grăbești, fiind gata în 3 minute!
Fără grâu
Fără drojdie
Fără OMG (Organisme Modificate Genetic)
Fără Soia
Fără Lapte
Fără nuci*
*Produs într-o fabrică fără arahide și alune, produsul final este testat pentru arahide, caju, nuci și fistic.
Fulgi de quinoa (88%)(Făină de Orez, Făină de Mazăre Galbenă, Făină integrală de Quinoa (11%), Tărâțe de Psyllium (fibre solubile), Tărâțe de Orez, Emulgator (Monogliceride din Legume), Sare, Turmeric, Antioxidant (Extract de Rozmarin)), Zahăr Brut, aromă naturală de miere Bush (1.8%), Scorțișoară (0.2%).
1. Într-un bol adânc pentru microunde, goliți punguța cu terci și îmbinați conținutul acestea cu 130 ml de lapte / înlocuitor de lapte.
2. Puneți bolul în cuptorul cu microunde pe modul HIGH pentru 90 de secunde și amestecați la jumătatea timpului.
3. Amestecați și lăsați-l să se răcească puțin.
4. Adăugați mai mult lapte pentru a obține consistența dorită.
- Testat folosind un cuptor cu microunde de 1100 watt, folosit doar ca ghid de preparare.
ATENȚIE! BOLUL VA FI FOARTE FIERBINTE