Ingrediente
60 g Easy Egg Vegan fără gluten Orgran (vezi aici)
125 g Făină Universală fără gluten Orgran (vezi aici)
1 linguriță (5 g) pudră de ceapă
1 linguriță (5 g) pudră de usturoi
1 linguriță (5 g) sare
2 g de piper
200 ml apă
1 lingură (15 ml) ulei de măsline
500 g boabe de porumb l
a conservă
Spray - ulei de măsline
Mod de preparare
Adaugă Easy Egg - amestec pentru omletă fără gluten Orgran, făina universală fără gluten Orgran, pudra de ceapă, pudra de usturoi, sare și piper într-un castron de dimensiune medie.
Adaugă apa și uleiul și amestecă până când compoziția se omogenizează.
Adăugați porumbul și frământați până când porumbul este distribuit uniform în aluat. Pulverizați uleiul de măsline într-o tigaie mare și puneți pe aragaz âa foc mic.
Folosind o cupă de înghețată, luați din aluat și puneți-l în tigaie. Repetați acest pas de 2-3 ori. Prăjiți pentru 3-4 minute, până când marginile devin aurii și întoarceți. Prăjiți cealaltă parte pentru aproximativ 3 minute. Puneți deoparte. Repetați acești pași pentru restul de aluat până când nu mai aveți aluat.
Serviți imediat.
sursă: @likeavegan