Rigatoni pot fi folosite in multe retete in special pentru retetele la cuptor pe baza de branza sau retetele cu sosuri bogate.
Acestea sunt preparate astfel incat sa corespunda nevoilor nutritionale speciale ale persoanelor cu boala celiaca, ale veganilor, ale vegetarienilor, ale diabeticilor si in general, ale persoanelor preocupate de propria sanatate.
Fara lactate, fara ou, fara gluten, fara organisme modificate genetic (OMG), Kosher, fara nuci, fara soia, fara grau, fara drojdie
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. A se consuma de preferinta inaintea datei inscriptionata pe ambalaj.
Produs in Australia
Informatii conformitate produs
Făină din Orez (40%), Făină din Porumb (22%), Amidon din Porumb (17%), Amidon din Cartof, Făină din Mazăre galbenă
1. Pentru 350g de paste, fierbeți 5 litri de apă (adăugați sare după gust).
2. Adăugați pastele și reveniți la fierbere. Amestecați ușor și continuați să fierbeți pentru 10-11 minute până ajungeți la textura dorită.
3. Stecurați pastele și serviți-le cu sosul favorit.