Ingrediente
1 pachet Paste Penne fără gluten Orgran (vezi aici)
1 ceapă albă mare, tocată mărunt
2 căței de usturoi, zdrobiți
30 g unt
15 g zahăr brun
15 ml oțet din vin roșu
500 g amestec de ciuperci
proaspete, feliate
pătrunjel tocat
240 ml crème fraiche
sare & piper, după gust
parmezan ras (opțional)
Mod de preparare
Într-o oală mare cu apă clocotită, fierbeți pastele urmărind instrucțiunile. Strecurați-le și puneți-le deoparte.
Într-o tigaie, puneți untul și căliți ceapa și usturoiul până când devin moi.
Adăugați zahărul brun și oțetul și lăsați-le pentru încă 2 minute.
Adăugați ciupercile și căliți-le. Adăugați pătrunjelul și opriți focul.
Adăugați crème fraiche și amestecați până când compoziția devine omogenă. Asezonați cu sare și piper.
Adăugați sosul peste paste și amestecați. Serviți cu parmezan ras și pătrunjel tocat.