Ingrediente
6 bucăți de pâine uscată fără gluten (vezi aici) sau
crackers fără gluten (vezi aici)
1 fruct de avocado copt
1 lingură (15 ml) suc de lămâie
1 cățel de usturoi, zdrobit
1 lingură ceapă roșie, tocată - 15 g
1 lingură ardei iute roșu, tocat - 15 g
Mod de preparare
Așează pâinea uscată fără gluten Orgran / crackers fără gluten Orgran pe o farfurie sau un platou.
Într-un bol puneți avocado cubulețe.
Toarnați sucul de lămâie peste avocado.
Adaugați usturoiul zdrobit și folosiți o furculiță pentru a pasa ingredientele până când se ajunge la consistența dorită.
Amestecă compoziția cu sare, ceapă roșie și ardei iute.
Puneți sosul pe pâinea uscată fără gluten Orgran / crackers fără gluten Orgran și serviți imediat.
sursă: @likeavegan