Ingrediente
250 g făină cu praf de copt Orgran (vezi aici)
100 g semințe de chia
150 g zahăr pudră
2 ouă sau înlocuitor de ou (vezi aici)
180 ml lapte sau lapte de soia
60 g margarină, topită
2 banane coapte, pasate
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 180C. Scoateți o tavă de 12 brioșe.
Într-un bol mare cerneți făina și amestecați semințele de chia și zahărul pudră.
Într-un bol separat, adăudați bananele pasate, oul sau înlocuitorul de ou, laptele și margarina și amestecați bine.
După omogenizare, combinați cele două amestecuri (amestecul cu banane și amestecul uscat) și amestecați bine.
Puneți amestecul cu o lingură în tava pentru brioșe și puneți-le la copt pentru 15 minute sau până când aluatul capătă o culoare brun-aurie.
Lăsați-le să se răcească și pudrați-le cu zahăr pudră.
Serviți-le cu felii de banane.