Ingrediente
Brioșe
1 cutie amestec pentru tort cu ciocolată fără gluten Orgran (vezi aici)
140 ml apă
1 ou (puteți găsi înlocuitor de ou aici)
60 g ulei vegetal
SAU
1 cutie amestec pentru tort cu ciocolată fără gluten Orgran (vezi aici)
250 ml apă
Glazură
240 g zahăr pudră
2 esență de vanilie
70 g unt vegan, topit
2 linguri lapte din soia sau apă
Opțional:
50 g cacao
Păianjen
1 cutie biscuiți fără gluten Orgran (vezi aici)
50 g ciocolată albă, topită
Ciocolată neagră, topită
SAU
Lemn dulce
Monstruleți
150 g ciocolată neagră, topită
Mod de preparare
Brioșe
Pune toate ingredinetele într-un bol și amesecați ci mixerul pentru 2 minute până când aveți o compozițe omogenă și fină.
Într-un cuptor preîncălzit la 180C, puneți compoziția la copt pentru 18 minute.
Lăsați brioșele să se răcească înainte de a le orna.
Glazură
Bateți cu telul toate ingredientele până când obțineți o compoziție omogenă și fină.
Adăugați mai mult sau mai puțin lapte de soia sau apă în funcție de consistența dorită.
Păianjeni
Folosiți varianta de glazură cu ciocolată, întindeți glazura deasupra brioșei.
Puneți un biscuite cu ciocolată fără gluten Orgran (vezi aici), în mijloc.
Pentru ochi, desenați pe biscuite două buline, folosing ciocolată albă topităb.
Pentru picioare, folosiți ciocolată neagră topită sau fâșii de lemn dulce.
Monstruleți
Folosind varianta de glazură cu vanilie, întindeți glazura deasupra brioșei.
Folosiți ciocolată neagră topită pentru a desena fețele monstruleților.